Linoleum vloeren

Linoleum is een natuurproduct dat onder andere wordt gebruikt als vloerbedekking. Linoleum is bijzonder slijtvast, milieuvriendelijk, bacteriostatisch en relatief gemakkelijk in onderhoud. In de contractsector, bijvoorbeeld scholen en overheidsdiensten, wordt op grote schaal gebruik gemaakt van Linoleum.

Het mag dan relatief gemakkelijk te onderhouden zijn, maar het onderhoud moet wel periodiek uitgevoerd worden. Het onderhoud bestaat uit 3 basale werkzaamheden:

  • Sprayen/opblokken: Dit bestaat uit het oppoetsen van de vloer en het activeren van de bestaande waslaag.
  • Topcoaten: Hierbij gaat het om het opruwen van de bestaande waslaag en het aanbrengen van 1 of meer nieuwe polymeerlagen.
  • Recoaten: Alle wasemulsie van het linoleum verwijderen en opnieuw voorzien van was. Eventueel in combinatie met benodigde sealers.

Voor deze werkzaamheden kunt u terecht bij Avant cleaning. Wij zorgen ervoor dat uw linoleum er weer als nieuw uit ziet en het nog jaren mee kan.

Coatings

Ook voor het aanbrengen van een verschillende soorten coatings kunt u bij ons terecht. Vraag een offerte aan of neem contact op voor de mogelijkheden.