Om een prettige werkomgeving te creëren is een schone werkplek van essentieel belang. Het zorgt voor betere prestaties onder de werknemers en het geeft een nette indruk. Omdat het schoonhouden van uw werkplek een tijdrovende klus kan zijn, biedt Avant cleaning de perfecte oplossing.

Periodieke schoonmaak

Bedrijfsschoonmaak is een klus die regelmatig en zorgvuldig moet worden uitgevoerd. Bij Avant werken wij met professionals die, op uw wens, periodiek uw kantoor kunnen schoonmaken. Wij houden rekening met uw werktijden en kunnen altijd met een passende oplossing komen.

Werkzaamheden

Onder de dagelijkse werkzaamheden verstaan wij het volgende:

  • Schoonhouden van bureaus en tafels
  • Schoonhouden van computerschermen
  • Legen van prullenbakken
  • Schoonhouden van deuren, separatieglas en kozijnen
  • Stofzuigen en dweilen
  • Schoonhouden van sanitaire ruimtes, keukens en kantine

Specialistische reiniging

Naast de dagelijkse schoonmaak van uw kantoor zijn er ook taken die minder vaak uitgevoerd moeten worden. Denk hierbij aan het wassen van uw ramen of het reinigen van het tapijt. Avant cleaning zorgt ervoor, in overleg met de opdrachtgever, dat ook dit soort grotere werkzaamheden uitgevoerd kunnen worden. Zo staat uw kantoor er altijd strak en representatief bij.

Middelen & materialen en het milieu

Wij gebruiken geen chloor en in beperkte mate ontkalker, alleen als de waterkwaliteit hiervoor aanleiding geeft. De middelen die wij gebruiken zijn biologisch afbreekbaar zonder dat dit ten koste gaat van de schoonmaakkwaliteit.

Sanitaire supplies

Wij kunnen naast onze schoonmaakdienstverlening ook de supplies leveren voor het toilet zoals zeepdispensers, handdoekautomaten, toiletpapier, lady bins en alle overige zaken rondom het toiletgebruik. Wij monteren de automaten/dispensers en zorgen te allen tijde voor voldoende toiletartikelen.